1. Introducere

Aceste conditii de utilizare subliniaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre platforma pam-pam.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor pam-pam.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet pam-pam.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor pam-pam.ro.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare de indata dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

pam-pam.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea datelor furnizate de parteneri, inclusiv dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa revizuiti datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din pam-pam.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti si pam-pam.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Acesti termeni furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor pam-pam.ro si servesc ca si acord legal intre dvs. si pam-pam.ro. Prin accesarea pam-pam.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor pam-pam.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati ce au ca scop impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care acestea opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

pam-pam.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da aprobare la transmiterea de informatii si de comunicate comerciale conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul poate retrage aprobarea in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii website-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: info{@}pam-pam.ro.

Ultima actualizare 30.05.2023.